Jak wyczyścić i zresetować polubienia oraz interakcje na X Zaufane na Trustpilot
Znakomite recenzje na Trustpilot
Zaufanie to podstawa, jeśli chodzi o zarządzanie mediami społecznościowymi. ReDeck utrzymuje doskonałą ocenę na Trustpilot dzięki naszemu zaangażowaniu w prywatność i szybkość użytkowników.
Dlaczego dawne interakcje na X pozostają widoczne
Publiczne polubienia na X są widoczne dla wszystkich i często niespodziewanie wypływają w rekomendacjach lub podczas weryfikacji kandydatów przez pracodawców.
Prywatność przede wszystkim z ReDeck
ReDeck działa w 100% lokalnie w Twojej przeglądarce, nie wysyłając żadnych danych telemetrycznych.
Organizuj prywatne zakładki, prowadź dyskretne kolumny monitorujące i zarządzaj swoim wizerunkiem bez ujawniania swoich nawyków zewnętrznym skryptom śledzącym.